Koukněte na nový web

Obsah blogu se pomalu, ale jistě přesouvá na naši novou webovou stránku o kofoláčcích.

středa 17. června 2009

Hubený nohy

U schodů, po kterých chodím domů...

6 komentářů:

  1. Co takhle udělat tu někde mapu s místama vypuštění kofoláčků? A kdyby mohli přispívat i ostatní, mohly bysme sledovat, jak se krásně šíří světem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hu!
    Týjo, tak jestli by šla udělat mapa nevím. Ale pozkouším a třeba něco vymyslíme. Ale u toho mě napadá - neztratí se kouzlo, že je to náhoda potkat Kofoláčka?
    A pokud je nějaký zájemce, který by taky chtěl zveřejňovat s námi, tak si myslím, že by nemusel být problém. Stačí říct a přidat se :)
    kaka

    OdpovědětVymazat
  3. ahojte... :o)no tak ja hned ako som to zbadala, tak od zajtra idem nakupovat material... :o)takze sa to siri uz aj na Slovensku... :o) len aby som ten material zohnala... tak sa tesim ze niekomu urobim radost... :o) majte sa krasne... :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Hu!
    Když něco neseženeš, tak si s tím nelam hlavu! Všechno jde nějak nahradit!
    Jinak přeji ať se Kofoláčci rychle šíří i na Slovensku! Je to prostě super myšlenka!
    kaka

    OdpovědětVymazat
  5. :o) Prave som prveho dorobila. Je chudacik sice trosku rozbity, ale o to sa mi viac paci. Mam doma aj toho kupeneho, ale ked raz nieco vyrobis, mas z toho vacsiu radost. O to vacsiu radost budem mat, ked ho umiestnim, alebo darujem. :o) A urcite sa budu sirit aj na Slovensku, lebo ich chcem naucit vyrabat aj nase male decká v dedine, takze to bude super! :o) Je to jednoduche a take krasne! :o) Ahoj

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte zdravím ;)Ten nápad z Kofoláčkama se mi strašně líbí.Zítra si jdu koupit potřebné věci a zkusím to a když mi to půjde a bude mě to bavit tak bych se k vám ráda přidala a šířila je v okolí Prahy (jestli vám to nebude vadit).Zítra se ozvu jak se mi daří tak zdarec.;)Áduš

    OdpovědětVymazat