Koukněte na nový web

Obsah blogu se pomalu, ale jistě přesouvá na naši novou webovou stránku o kofoláčcích.

úterý 16. června 2009

Vlásky

Opět nám pomůže jehla a nit.
Vlásky v požadované délce a hustotě prostě přišijeme k hlavičce.
Pokud někdo vymyslíte, jak vyrobit rozpuštěné vlasy a nepřijít o nervy, ozvěte se!

24 komentářů:

  1. Nezáleží tolik na tom, z jakého provázku jsme umotaní,
    ale jak pevně nám drží uzlík.

    Je to nádhera, mít tolik kamarádů....

    Facebook - Uzlík Klubíčko

    OdpovědětVymazat
  2. zkuste si wzítlepidlo a přilepit to tam :]

    OdpovědětVymazat
  3. já si vzala tavící pistol a udelala po temeni hlavy od zhora dolů čáru a rychle lepila vlnu asi 8cm dlouhou a pka dala vlásky do culíku! musím říct že je lepší vlásky svázat stejnou bravou vlny jako je oblečení ;)

    OdpovědětVymazat
  4. šAk tak sem to myslela :]

    OdpovědětVymazat
  5. skúste obmotať bavlnku okolo malej knižky alebo čohokoľvek malého (mne poslúžil mobil), potom to ustrihnite a v strede zviažte, ale nie veľmi pevne. zoberte si akékoľvek lepidlo (v mojom prípade to bolo na nechty :D) a prilepte hore na hlavu. tak máte aj 2 copíky, aj rozpustené, len ich treba upraviť :))

    OdpovědětVymazat
  6. ja vlasy robim trochu inym sposobom...nastriham si rovnako dlhe kusky bavlnky a jednu dlhsiu...tie rovnako dlhe si rozdelim do skupiniek po 3 alebo 4 snurky...do stredu tej dlhsej dam jednu skupinku a urobim uzlik z tej dlhsej...a takto stale privezujem dalsie a dalsie skupinky az mam dost siroku "parochnu"...to potom uz len prilepim a da sa z toho urobit vela...aj rozpustene vlasky, copiky, vrkociky =)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,

    ja som vlásky urobila pomocou háčkovania. Uháčkovala som retiazku z očiek, tú som prišila k hlave kofoláčka a na voľné očká som vlásky (vlnu) proste priviazala. Vyzerá to krásne a nikde nič nevidno :)

    OdpovědětVymazat
  8. lepící pistilí!!Anet*

    OdpovědětVymazat
  9. nejlepší je namotat okolo ruky a pak uprostřed zavázat a buď to přilepit nebo přivázat k hlavě, a potom jenom roztřihnout na koncích.

    Nebo přilepit herkulesem na hlavu koudel;)

    OdpovědětVymazat
  10. Omotej si kolem nějakého papíru přízi (vlnu, bavlnku...), až ji bude dost, tak ji sejmi a na jedné straně rozstřihni. Chytni si to do jedné ruky a herkulesem nebo čimkoliv přilep k hlavičce... Zuzka (z.halova@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  11. No táta má pardon my mmá,e velkou vilu a tata tam ma tavicí pistol b tak tím no

    OdpovědětVymazat
  12. na vlásky mě napadlo použít chemlon , tahle vlna se dá i rozčesat .

    OdpovědětVymazat
  13. Jestli že chcetze mít na kofoláčkvi vlásky rorpuštěné stačí když si zajdete koupit jehlu na filcování(stojí cca 5 kč,Ignis obchod ve slovenské ulici v Praze 2. Dívejte se ale dobře okolo když ho půjde te hledat je takový malý a zapadlí že byste si ho ani jinak nevšimli. pozn. dívejte se do víloh. to by vam mělo pomoct abyste ho nepřešli:))vlnu nebo i právě to ovčí rouno ze kterého se filcuke pomocí jehlia opakovaných vpichů předěláte k hlavičce. A z vlastní zkušenosti vim že to pak drží ma vypadá mnohem lépe než kdyš jsou ty vlásky přilepené.
    Pokud vásto v ignisu uchvátí tak můžete zkusit i dělání svíček nebo právě to filcování je to učeněný relax:)

    OdpovědětVymazat
  14. jak na vlasky?takze vlasky pouzivane treba drediky... vezmeme podle zrucnosti jehlu nebo tavnou pistoly bud je jehlou prisijeme nebo nahrejeme pistoli a korinek vlasu jen prilozime k hlavni a pote prilepinev pripade rozpustenych vlasku doporucuji jenom tavnou pistoli nitky ze kterych chcete vlasky a sirku spejli nebo paratko


    vlasky dame nekam kde nebude vadit dyz tam zbyde trocha lepidla

    lepidlo naneseme na hlavicku sirkou rozetreme
    po te hlavicku "vymácháme" ve vlascich az toto budete mit naneste jinou cast hlavy a udelejte to stejne je to celkem jednoduche jeno vysladatre na hromadu vase nastrihane vlasky z niti

    OdpovědětVymazat
  15. pokud by nekdo chtel udelat stareho dedka tak jednoduse prilepit cimkoli kousek vaty!!Jeste jsem to neskousela ale muze to vypadat nadherne!!

    OdpovědětVymazat
  16. rozpuštěný vlasy normál =) vezmeš si na to bavlnky..nastříháš na potřebnou délku a silikonovou pistolí (horký lepidlo) to přilepíš :)

    OdpovědětVymazat
  17. anonyme prosimte nez tady neco placnes precti si co uz jini psali ok? trba o 2 prispevky vejs je muj prispevek A CTI DEMENTE

    OdpovědětVymazat
  18. Já se s tim hrozně piplám protože nemůžu nikde sehnat ty drátky.Takže sem jednoho vyrobila za hodně dlouho...A ty vlasy sem jednoduše přilepila tavnou pistolí-a vypadá to skvěle-http://www.facebook.com/group.php?gid=111272344134
    A hrozně mě to chytlo.Seženu ty drátky a začnu je taky rozdávat!Mějte se krásně!Klára

    OdpovědětVymazat
  19. Oprava:Já vám chtěla ukázat ty svoje kofoláky a zapomněla,že mám zkopírovanou tady zmíněnou adresu z facebooku!TYHLE NEJSOU MOJE :) MOJE SOU TITO-http://cincilidoupe.blog.cz/0911/kofolacky-vlastni-vyroba
    Klára-Omlouvám se za to!!

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj..moc si nejsem jistá s těma očima...jak přesně se to má udělat??..dělám kofoláčka poprvé a newím jak očíčka připevnit k hlavičce...:-Dpředem dík..:-)

    OdpovědětVymazat
  21. co třeba lepidlem?xDD

    OdpovědětVymazat
  22. dobrý je připevnit vlásky z chemlonu nádhera...

    OdpovědětVymazat
  23. já to dělám tak že do jehly strčím kousek vlny jako bych chtěla višívat zapíchnu jehlu do boku hlavičky a prostrčím ji na druhou sranu a ustřihnu

    OdpovědětVymazat
  24. Já si udělám jakýkoliv účes vprostřed ho zavážu a přilepím Herkulesem ;)

    OdpovědětVymazat